19 maja udostępnimy nowy zwiastun „Gran Turismo Sport”.

Sony Interactive Entertainment w końcu ogłosiło, że odbędzie się 19 maja szczególne wydarzenie w Londynie, aby zaprezentować długo oczekiwane Gran Turismo Sport, wraz z nowym zwiastunem gry i pierwszymi szczegółami.

Na szczęście nie będziemy musieli jechać do Wielkiej Brytanii, aby dowiedzieć się wszystkiego, co się wydarzyło. Wydarzenie zostanie wyemitowany za pośrednictwem oficjalnych kanałów YouTube PlayStation, PlayStation Europe i Gran Turismo. Wydarzenie będzie podzielone na kategorie i odbędzie się różne aktywności w Londynie, którą możemy oglądać także poprzez YouTube.

Jeśli lubisz cieszyć się transmisjąponiżej znajdziesz harmonogram transmisji:

10:45 PT / 13:45 ET / 18:45 BST (przez 15 minut)

Zakończenie dnia wydarzeń, nowości i premiera zwiastuna nowego GT SPORT

11:00 PT / 14:00 ET / 19:00 BST (przez 1,5 godziny)

Puchar Fanów Producentów Mistrzostw FIA Gran Turismo Przedsezonowy test Pucharu Narodów i test przedsezonowy

24:30 PT / 15:30 ET / 20:30 BST (przez 30 minut)

Ceremonie trofeów

Fontanna

Pierwszy zwiastun rozgrywki i data premiery „Gran Turismo Sport”

Aktualizacja Gran Turismo Sport 1.40 szczegółowo: nowy tor, testy, samochody i… deszcz?

Rozwój „Gran Turismo Sport” mógł być skomplikowany

Beta Gran Turismo Sport na wiosnę

Według Sony Europe „Gran Turismo Sport” i „The Last Guardian” ukażą się w 2016 roku

„Gran Turismo Sport” w ostatecznej wersji zostanie udoskonalone i będzie kompatybilne z VR

Wersja beta Gran Turismo Sport została anulowana

„Gran Turismo Sport” może uczynić Cię profesjonalistą w dziedzinie sportów motorowych

„Gran Turismo Sport” zaoferuje obrażenia, ale nie zmienną pogodę

„Gran Turismo Sport” może nie zawierać trybu kariery offline

Cechy „Gran Turismo Sport” na wideo

Nowa rozgrywka „Gran Turismo Sport” w rozdzielczości 1080p/60fps

Nowe zrzuty ekranu z „Gran Turismo Sport” zaprezentowane na targach Gamescom 2016

Coque Lopez dotknął chwały podczas World Tour of Gran Turismo Sport 2019

seasoned professional in the world of Macs and Apple technology. With a remarkable 22-year journey of using Macs, Nicholas has cultivated a deep understanding and expertise in Apple products. With 12 years of experience working for and collaborating with Apple, he has gained invaluable insights into the intricacies of iOS, iPadOS, and tvOS. As a dedicated iOS, iPadOS & tvOS Security Consultant, Nicholas has been providing his expertise through his own consulting business since 2007. His passion for Apple technology, coupled with his commitment to security, allows him to help individuals and organizations navigate the ever-evolving landscape of digital security.